Back to top

Članci

Dolazi potpuno nova generacija mikrotalasnih pećnica

ECG November 25, 2016

Catalogue

Inverter mikrotalasna pećnica s roštiljem  MTD 2531 GISB dolazi sa potpuno novom generacijom mikrotalasnog zagrevanja.

U poređenju sa tradicionalnim mikrotalasnim pećnicama inverter pećnica zagreva hranu nežno, hrana je tada sočnija i ne gubi izvorni ukus.
ecg_mtd_2531_obrazek2_en

Protok talasa ide od dna, hrana se zagreva na sličan način kao u loncu na tradicionalnoj peći. To eliminiše glavni nedostatak mikrotalasa, tj. neravnomerno zagrevanje hrane. Hrana zagrejana u inverter pećnici nije suva na vrhu i hladna na dnu kao što je uobičajeno u tradicionalnoj mikrotalasnoj pećnici. Možemo postići još bolje rezultate kada koristimo zajednički poklopac iznad ploče.

Dizajniran bez tradicionalne rotacione ploče. Nema opasnosti od lomljenja staklene rotacione ploče u slučaju pogrešne upotrebe. Ravna  površina unutrašnjeg prostora garantuje bolju manipulaciju prilikom stavljanja i skidanja rotacione ploče. Inverter pećnica MTD 2531 GISB je opremljena deodorizacijskom funkcijom. Ova praktična funkcija će pružiti temeljno uklanjanje neugodnih mirisa, koji nastaju u pećnici prilikom grejanja hrane. Vi, dakle, možete grejati i aromatične namirnice bez opasnosti od neželjenih mirisa u drugoj grejanoj hrani.

Ovaj model naprednih mikrotalasnih pećnica takođe nudi opciju sterilizacije. Ova funkcija omogućava učinkovitu likvidaciju bakterija u unutrašnjem prostoru pećnice. Mikroskopski ostaci hrane mogu biti uzročnici za proizvodnju neželjenih i opasnih bakterija. Funkcija sterilizacije uklanja moguće bakterije ili uzročnike iz unutrašnjeg prostora mikrotalasne pećnice i možete je koristiti bez brige i rizika.

ecg_mtd_2531_obrazek1_en

Osnovne prednosti i razlike u odnosu na tradicionalnu mikrotalasnu pećnicu?

  • Hrana se zagreva ravnomerno i nema sušenja.
  • Očuvanje ukusa, hranljivih vrednosti i vitamina u grejanoj hrani je velika prednost. • Dizajniran bez tradicionalne staklene rotacione ploče.
  • Jednostavno čišćenje zbog ravne površine unutrašnjeg prostora. Antibakterijska keramika i unutrašnja površina od nerđajućeg čelika.
  • Inverter mikrotalasna pećnica u poređenju sa tradicionalnom mikrotalasnom pećnicom  ima manju potrošnju i veću učinkovitost. Novi učinkovitosti sa istom snagom je 162% u poređenju sa tradicionalnom mikrotalasnom pećnicom.

ecg_mtd_2531_news_01

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge