Back to top

Članci

ECG ima potpuno novi showroom!

ECG July 25, 2017

Catalogue

Marka ECG dinamički raste, a jedan od znakova tog razvoja je i ovaj moderni showroom, svečano otvoren u junu u zgradi sedišta društva K+B Progres u Kličanima. U proslavi su učestvovali vlasnici, uprava i viši menadžment preduzeća.

Svesnost marke ECG sve je jača ne samo kod kupaca, nego i poslovnih partnera i taj proces učvršćuje mesto koje marka uživa na domaćem tržištu. Prezentacija proizvoda je na posebno visokom nivou. Zbog toga je u sedištu preduzeća K+B Progres tokom juna otvoren potpuno novi showroom.

Ovom značajnom događaju, koji je organizovan 20.06.2017. godine prisustvovali su svi vodeći ljudi kompanije i vlasnici. Pridružile su nam se i naše kolege iz centrale za Nemačku koja se nalazi u Chamu. Na sastanku su, osim noviteta marke ECG, predstavljeni i konceptni proizvodi koji su u fazi razvoja. Vodeći članovi tima ECG su izvrsno predstavili proizvode i potvrdili da je asortiman proizvoda zaista raznovrstan i da može doseći mnoge kupce.

Proizvodi iznimnih karakteristika mogu se razgledati u novom i moderno uređenom showroomu u sedištu u Kličanima. Ovaj moderan i praktično uređen prostor za predstavljanje namenjen je pre svega poslovnim partnerima, veleprodavcima, voditeljima pojedinih proizvoda i trgovačkim predstavnicima. Konceptom, uređenjem i opremom, ovaj prostor stao je rame uz rame s prezentacijskim objektima velikih svetskih marki. Asortiman proizvoda koji očekuje naše poslovne partnere zaista je širok. Mogu se upoznati sa svim proizvodima, počevši od stonih kuvala i radijskih alarma do mikrotalasnih rerni i pekača hleba te sve omiljenijim višenamenskim loncima za kuvanje. Showroom takođe pruža mogućnost pregleda izabranih proizvoda iz reda takozvane veće bele tehnike – veš mašina, ploča za kuvanje, malih frižidera i minibarova. Svaki poslovni partner može posetiti prostor i razgledati kako bi se upoznao s proizvodima iz naše ponude. Članovi tima ECG će odgovoriti na svako pitanje o proizvodima i prikazati njihov rad.

Novi showroom je mesto za sastanke, pregovore i obuku na proizvodima. Vizionarski koncept je zaživeo u potpunosti i doveden je do savršenstva. Tako je nastao izvanredan prostor za predstavljanje proizvoda i upoznavanje celog portfelja stalno rastuće marke ECG.

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge