Back to top

Članci

Dizajn ECG ambalaža je “spreman za maloprodaju”

ECG March 7, 2017

Catalogue

Razvoj našeg branda fokusira se i na pravim proizvodima i na komunikaciji pakovanja. Naš međunarodni tim razvio je novi dizajn ambalaže za ECG brand i ispunjava sve zahteve i glavne ciljeve:

  • Snažan identitet brenda je važan za našu komunikaciju. Potrošači prepoznaju ECG brand u prvom trenutku. Takođe, grupe ECG proizvoda imaju isti stil ambalaže, tako da je lako uključiti proizvod u grupe kao što su kućni aparati, usisavači i sl.
  • Povećati iskustvo trgovaca o robi na način da ne samo da razumeju njene glavne karakteristike, nego i da lako razumeju kako ih ispravno prikazati.
  • Jednostavna poruka za potrošače je glavni cilj. Njen uticaj na potrošača sa jednom glavnom ključnom tačkom čini odluku o kupovini kraćom.

Za nas je vrlo važno pratiti najnovije maloprodajne trendove i zahteve potrošača za sve većim i većim povećanjem standarda ECG-a. Zahvaljujući sugestijama kupaca je ECG brand uspešan na mnogim tržištima.

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge