Back to top

Članci

ECG promo-tim ima promotivnu turneju po Nemačkoj

ECG October 12, 2018

Catalogue

Početkom oktobra promo-tim brenda ECG aktivno se uključio u nekoliko događaja. Prvih dana oktobra brend ECG predstavio se u sklopu sajma Hausmesse koji se odvijao u nemačkim prodavnicama K+B Expert od 4. do 7. oktobra. U bavarskim mestima Čam, Amberg i Švandorf priređene su trodnevne akcije predstavljanja proizvoda ECG direktno u prodavnicama K+B Expert, jednog od najvećih i najznačajnijih dobavljača električnih i kućnih uređaja u tom delu Bavarske.

Akcije kućnih sajmova su vrlo popularne i njima se redovno postiže odlična prodaja. Celo vreme sajma, prodavnice smeštene u velikim industrijskim zonama bile su prepune kupaca, a u popodnevnim satima to se pretvaralo u pravu opsadu. U samim prodajnim prostorima, neposredno među policama nemačkih radnji, postavljene su zone za prezentaciju u kojima su budući korisnici mogli da vide uređaje na delu. Upravo u tom prostoru iskusne promoterke predstavile su odabrane proizvode.

Najveći interes pobudio je višenamenski lonac MHT 1660 Presssione

za kuvanje pod pritiskom, potpuno nov proizvod iz lepeze omiljenih višenamenskih lonaca koji omogućavaju skoro neograničene mogućnosti pripreme namirnica profesionalnog nivoa, gotovo bez napora. Kao što to njegov naziv nagoveštava, MHT 1660 Presssione je osim toga i lonac za kuvanje pod pritiskom. Zahvaljujući tome nudi dodatne mogućnosti upotrebe, kao što je priprema mesa, gulaša, variva i supa. Uz to je i potpuno automatski. Degustacija sveže pripremljenih ukusnih jela kao što su pečeni krompiri ili goveđi gulaš pobudila je tako veliko zanimanje kupaca i postignut je takav uspeh da bez ustezanja možemo tvrditi da je ovo prelomni napredak u kuvanju u domaćinstvima koji će promeniti način kuvanja, uštedeti vreme i povećati raznolikost hrane. Kupce je oduševila degustacija profesionalno pripremljenih jela i bili su prijatno iznenađeni jednostavnošću rukovanja i relativno brzom pripremom.

Jesen nam tradicionalno donosi berbu jabuka i skupljanje šumskih gljiva. Upravo zbog tih sezonskih proizvoda posebno je zanimljiv dehidrator namirnica pomoću kog možete pripremiti zalihu sušenog voća ili gljiva u kojima ćete uživati u zimskim mesecima. Zbog toga su naše promoterke prikazale rad upravo SO 570 i SO 375, dva modela tog proizvoda. Kad su probali sveže, upravo osušene kriške jabuke, posetioci su našim promoterkama morali priznati da je isplativo imati takvu praktičnu napravu za sušenje namirnica. Upravo su dehidratori bili najprodavaniji proizvod tokom sajma.

Kakva bi to promotivna akcija bila kad bi prošla bez mirisa mesa, kobasica i povrća na roštilju? Električni kontaktni roštilji ECG bili su predmet divljenja tokom gotovo celog događaja, uglavnom zahvaljujući mirisu grilovanih svinjskih medaljona i vešalica koji je prožimao celu prodavnicu. Kontaktnim grilovima se ne može poreći zasluga da su vreme roštiljanja proširili i van sezone bašti i izleta. Mogućnost pripreme roštilja u kuhinji, bez obzira na vreme, bila je jedan od razloga zbog kog su kupci u nemačkim trgovinama tako često kupovali te aparate tokom sajma Hausmesse. Sigurno je tome pomoglo i to što je ECG ponudio povoljne akcijske cene, i to ne samo za proizvode koji su bili predstavljeni.

Uspešno predstavljanje našeg prodajnog tima u odabranim prodavnicama nagrađeno je interesovanjem kupaca, pa i odličnom prodajom u svakoj nemačkoj prodavnici K+B Expert. Može se reći da je akcija bila uspešna za sve učesnike – kupce, prodavnice i naše prodajno osoblje.

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge