Back to top

Članci

Predstavljamo vam luksuzni američki side-by-side frižider sa zamrzivačem ECG ERS 21780 NIXA+

ECG August 17, 2018

Catalogue

Američki frižider sa dizajnom side-by-side ECG ERS 21780 NIXA + ima najbolji izgled da postane zvezda vaše kuhinje. Vanvremenska završna obrada od nerđajućeg čelika, atraktivan dizajn i izuzetan kapacitet svideće se mnogim porodicama.

 

Pametno razrađena unutrašnjost do zadnje sitnice

Ovaj kombinovani uređaj ponosi se ukupnom zapreminom od čak 510 litara, od čega na frižider otpada 327 litara. Unutrašnjost je opremljena policama od kvalitetnog čvrstog stakla. Posebno prostrane fioke pomoći će vam u čuvanju voća i povrća. Izvrsnu preglednost odloženih namirnica pružiće vam moćno i štedljivo LED osvetljenje. Uređaj raspolaže funkcijom Super Cooling – brzim hlađenjem. Namirnice koje odložite u njega hlade se brzo i tako čuvaju prirodan ukus i miris.

Veliki broj porodica s malom decom posebno će ceniti to što spoljna površina ima posebnu obradu koja onemogućava mrlje od otisaka prstiju. Na vratima se nalazi intuitivni upravljački interfejs sa ekranom koji će vam olakšati podešavanje ovog uređaja.

 

Dovoljno leda svakog dana

Vrlo prostran zamrzivač raspolaže korisnim obimom od 171 litre i sposoban je zamrznuti 10 kilograma namirnica u 24 sata. Neće ga iznenaditi ni nestanak električne energije jer može održati temperaturu prikladnu za čuvanje namirnica čak do 10 sati! Poseban bonus je XXL ledomat u obliku kola. Kocke leda iz njega padaju kao grad i s omiljenim pićem u ruci možete izdržati i tropske vrućine! Posebno je praktična funkcija Super Freezing – brzo zamrzavanje namirnica koje osigurava čuvanje njihovih ukusa i tekstura.

 

Kada vazduh struji ravnomerno

Američki frižider  ECG ERS 21780 NIXA +savršen je pomoćnik za vaše domaćinstvo. Njegov inovativni sistem Multi Air Flow 360° osigurava ravnomerno strujanje vazduha u frižideru. Tako se do vaših namirnica u raznim delovima frižidera doprema optimalna količina hladnog vazduha. Posebna oprema je i inverterski kompresor tihog rada i velike snage kao i male potrošnje.

 

Odmrzavanje stop

Nepopularno odmrzavanje je, zahvaljujući tehnologiji Total No Frost, stvar prošlosti! Osiguran je protok hladnog i suvog vazduha u delu zaduženom za zamrzavanje na optimalan način kako se ne bi stvorio sloj leda na namirnicama i zidovima uređaja. Frižider je opremljen i posebnim sistemom Dual cooling – raspolaže sa dva zasebna sistema hlađenja. Ako idete na godišnji odmor, može vam koristiti način rada “za odmor”. U tom načinu rada radiće samo zamrzivač, čime se snaga celog uređaja smanjuje na minimum.

 

S ovim frižiderom ostvarite uštede

Američki side-by-side kombinovani frižider ECG ERS 21780 NIXA + obradovaće vas ne samo svojom bogatom opremom i velikom snagom. Bićete krajnje zadovoljni i njegovim štedljivim radom zahvaljujući kojem je svrstan u energetski razred A+ i omogućuje uštedu vašeg kućnog budžeta. Ovaj model će još savršenije raditi na temperaturama od 10 do 43 °C. Zahvaljujući tome, prikladan je za upotrebu u svim klimatskim razredima SN, N, ST i T.

 

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge