Back to top

Članci

Što sporije, to bolje

ECG October 1, 2019

Catalogue

Sporo kuvanje u posudi “Slow Cooker” ECG PH 6520

ECG predstavlja dugo očekivanu novinu u obliku lonca za sporo kuvanje. Ovu metodu karakteriše dugo vreme kuvanja na niskim temperaturama, pa se jednostavno naziva sporo kuvanje. Glavna prednost sporog kuvanja je da hrana zadržava svoj ukus i miris. Zahvaljujući ovakvoj pripremi, arome dodatog začinskog bilja i začina biće izraženije, a meso mekše. Još jedna neosporna prednost je da tokom ovakve pripreme praktično ne postoji mogućnost da jelo zagori. Sporo kuvanje u loncu s unutrašnjom keramičkom posudom garantuje savršenu i ravnomernu termičku obradu celih komada mesa i cele živine, tj. pataka, gusaka i druge živine. Popularna su i tzv. sve-u-jednom jela, pri čemu se celi obrok kuva zajedno, čime se štedi vreme utrošeno na pripremanje hrane.

 

Priprema ukusnog jela je neverovatno jednostavna. Na upravljačkoj ploči radna temperatura se može podesiti u tri stepena – visoka, niska ili održavanje toplote. Takođe, možete odrediti vreme kuvanja. Unapred zadato vreme kuvanja je 12 sati, nakon čega će se lonac automatski prebaciti na režim održavanja toplote koji će biti aktivan narednih 6 sati. Pritiskom na taster moguće je birati svoje vreme kuvanja od 30 minuta do 12 sati u koracima od 30 minuta.

 

Nakon toga preostaje samo da dodate potrebne sastojke i to je to. Unutrašnji keramički lonac se ravnomerno zagreva i savršeno raspodeljuje toplotu na jelo koje pripremate. Keramički lonac se takođe može koristiti odvojeno za gratiniranje i pečenje u rerni, a jelo pripremljeno u njemu možete izneti direktno na sto. Onda ostaje samo da poželite prijatan obrok!

 

Burgundski ragu od goveđeg mesa u sporom šporetu ECG HP 6520

 

Povrća supa u laganoj šporet ECG PH 6520

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge