Back to top

Članci

Vidljivost ECG na izložbi za partnere K+B

ECG September 20, 2017

Catalogue

Sredinom septembra, od 15. do 16. 9. 2017, na lokaciji sedišta firme „K+B Progres“ u Kličanima u Pragu, održana je izložba električnih uređaja i kućnih aparata za partnere.

Ova akcija, koja je pre svega namenjena poslovnim partnerima i njihovim zaposlenima, već godinama ima svoje mesto u kalendaru značajnih prezentacijskih i poslovnih događaja posvećenih asortimanu električnih proizvoda, kućnih aparata i pribora. Osim marki svetskih proizvođača bele tehnike, u izložbenom prostoru predstavljena je i marka ECG. Ona se istakla svojim predstavljanjem i po posećenosti i veličini nije zaostajala ni za svetskim liderima. Na izložbi su prikazani svi aktuelni proizvodi, kao i noviteti koji su tek u najavi. Neki od njih su imali svoju premijeru. Najveći izložbeni prostor marke ECG bio je posvećen malim kućnim uređajima, najviše kuhinjskim aparatima, kojima pripada najveći broj proizvoda u asortimanu.

Zanimljiv je bio deo izložbenog prostora posvećen predstavljanju noviteta, na kojem su prikazani kuhinjski uređaji ECG. Značajnu pažnju posetilaca izložbe privukle su promoterke koje su predstavljale upotrebu malih uređaja.  Svi posetioci koji su došli u izložbeni prostor marke ECG imali su prilike da gledaju pripremu i degustiraju osvežavajuće smoothie koktele koje su stručne promoterke pripremile pomoću smoothie miksera SM 900 Mix&Go. Jan Samarenski i tim promotera pod njegovim vođstvom priredili su dodatne specijalitete na kontaktnim električnim roštiljima KG 400 Superior, KG 300 DeLuxe i KG 200. Prisutnim trgovcima su prikazali mnoge sposobnosti kontaktnih roštilja, a prezentaciju su, naravno, upotpunili degustacijom delikatesa pripremljenih na roštilju. Također, kod posetilaca su ostala zapažena i izvrsna jela pripremljena u višenamenskim loncima MH 910 Delizzioso, MH 178 Vario i MH 158, kao i njihova predstavljanja.

Poslovni partneri, vlasnici prodavnica, trgovci, vođe prodajnih objekata i drugi posetioci iz sveta distribucije imali su priliku da razgovaraju s rukovodiocima marke ECG u prijatnoj atmosferi i prijateljskom tonu. Razmena znanja o pojedinim proizvodima dovodi do povećanja kvaliteta i atraktivnosti proizvoda za kupca. Tim putem je ova marka išla ranije i odlučna je da njime nastavi i ubuduće.

Upotrebljavamo datoteke kolačića kako bismo osigurali da vaš pristup i upotreba naših stranica budu što bolji. Davanjem svog pristanka prihvatate njihovu upotrebu u skladu s odredbama pravila o kolačićima.

Postavke zaštite ličnih podataka

Kada posetite bilo koju veb stranicu, ona može da čuva ili preuzima informacije u vašem pretraživaču, uglavnom u obliku kolačića. Kontrolišite lične usluge Cookie ovde.

These cookies allow us to count visits and traffic sources, so we can measure and improve the performance of our site.

We track anonymized user information to improve our website.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Odbijte sve usluge
Prihvatite sve usluge